Woolskins wikkeldeken wol voedingskussen
1 (Large)_edited.jpg

q & A

Welke betaalmogelijkheden zijn er?


Je rekent bij ons je aankoopbedrag snel en veilig af op de volgende manieren:

  • Via iDEAL (ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankieren).
  • Via Credit Card (MasterCard, VISA, American Express).
  • Via uw Paypal account.
Helpt een schapenvacht tegen astma & Alergie?


Baby's die slapen op dierenhuid hebben minder kans om op latere leeftijd astma te ontwikkelen, zo blijkt uit nieuw onderzoek.
Als kinderen in de eerste drie maanden van hun leven slapen op een dierenhuid slapen zoals een schapenvacht, hebben ze op 6-jarige leeftijd 79 procent minder kans op astma. Waarschijnlijk bieden microben in dierenvachten kinderen bescherming tegen de longziekte.
lees meer
Wanneer kan ik mijn bestelling thuis verwachten?


Onze levertijd is 2-3 werkdagen. Wanneer u een product bij ons besteld verpakken wij uw product stevig en met grote zorg. Wij versturen het de eerst volgende dag nadat de bestelling geplaatst en de betaling is bevestigt. ​

Wij versturen onze pakketten met PostNL en vanaf het moment dat wij het aanbieden op een PostNL locatie wordt het doorgaans de volgende dag geleverd.​ PostNL bezorgd tussen 09.00 en 21.30 uur en op zaterdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Kleine bestellingen versturen wij zo veel mogelijk per briefpost.
Retourneren


Niet tevreden over het product? Dat kan!

Geef binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling door wat je retour wil sturen. Dat kan door het onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Wanneer wij deze hebben ontvangen sturen we je een email met een retourlink. Daarna download je het retourformulier en stuur je deze volledig ingevuld in het pakketje.
Indien je de gehele bestelling retour stuurt, ontvang je ook de verzendkosten van de bestelling terug op je rekening. Wanneer je een deel van de bestelling retourneert worden de verzendkosten voor deze retour niet vergoed. De volledige kosten voor het retour sturen zijn voor de klant. Een door Woolskins ontvangen betaling wordt bij retour uiterlijk binnen 5-10 werkdagen na de ontbinding terugbetaald. Dit gebeurd middels onze betaalprovider 'Stripe' of Paypal (zelfde als waarmee betaald is). De te retourneren artikelen dienen, voor zover redelijkerwijs mogelijk, in originele verpakking, ongebruikt en onbeschadigd aangeleverd te worden. Wij accepteren alleen items met aangehechte kaartjes.
Hoe worden de vachten gemeten?


Wij meten onze vachten diagonaal in cm.
Waarom juist wol in de zomer?


De volumineuze vezelstructuur zorgt voor een permanente ventilatie. Daarnaast absorbeert wol ontzettend goed vocht en onttrekt hiermee zweet weg van het lichaam. Het opgeslagen vocht verdampt mede door de goede ventilerende eigenschap van het wol en omdat zweet constant wordt afgevoerd, blijft het lichaam in de zomer dus relatief koel en comfortabel.

De Woolskinsvacht is van nature rustgevend en neem je makkelijk mee onderweg, op vakantie of in het vliegtuig zodat je babytje alle vertrouwde geurtjes van thuis, mamma en zichzelf lekker dicht bij hem of haar heeft. Wel zo'n veilig gevoel.
Omruilen


Mocht een artikel niet passen, dan kan je deze binnen 14 dagen ruilen door het artikel naar ons te retourneren en zelf een nieuwe bestelling te plaatsen. Lees meer over retourneren.
Eerste gebruik wolproduct


Onze wolproducten hoeven niet voor het eerste gebruik gewassen te worden. In wol zit van nature lanoline, wat antibacterieel en gezond is. Omdat wol ademt zweet je kindje minder en hoef je het daardoor minder vaak te wassen. Meestal volstaat even buiten laten luchten.
Eerste gebruik schapenvachtje


Heb je een vachtje bij ons gekocht klop deze dan eerst even buiten uit. Je kunt het dan direct gebruiken voor je kindje én jezelf.

Om je vacht langer mooi te houden kan je het regelmatig uitkloppen en daarna even met de borstel licht kammen. Zo vervilt het vachtje minder snel. Ook kun je het vachtje opfrissen door deze buiten te laten luchten.

Bij een klein ongelukje volstaat meestal afnemen met een vochtig washandje met een beetje wolwasmiddel.

Tip: Gebruik het vachtje al tijdens je zwangerschap. Zo kan je lichaam
lekker ontspannen en komen alvast alle vertrouwde geurtjes van mama in de vacht terecht. Wel zo'n veilig en vertrouwd gevoel straks voor je kindje.

Schapenvacht voor Baby Woolskins Amsterd
Select language